BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de jul. 2016

Finalització del Campionat d'Espanya sub-12


Ha finalitat avui dissabte el campionat d'Espanya sub-12 celebrat a Salobreña(Granada) amb la disputa de les rondes 7 i 8 jugades ahir i la darrera ronda 9 disputada avui mateix.

En Carles va haver de jugar la rondes 7 i 8 amb dos jugadores catalans, en Nico Jimenez i en Dani Alvarez Alvarez on va obtenir dos taules consecutives, mentre que en la darrera partida de la ronda 9, malauradament va haver de declinar el rei obtenint un total de 4 punts sobre 9 possibles, a 1 punt dels 5 que s'havia marcat com a objectiu inicial, que no ha estat possible en part al fort nivell del campionat.

Pel que fa a la classificació absoluta, el nou campió d'Espanya és el valencià Marc Carbonell, el subcampió, el número 1 del ranking inicial l'aragonès Pedro Gines Esteo i el tercer classificat el canari Raul Pérez Guerra, mentre que el primer classificat en nombroses jornades el canari Lin Yingrui ha hagut de conformarse amb la cinquena posició.

Pel que fa a la resta de jugadors catalans, els millors catalans han estat en Jan Travesset i en Llibert Céspedes amb 6,5 punts, 9è i 10è classificats respectivament. 

La campiona d'Espanya ha estat la jugadora de la Comunitat de Madrid Cecília Guillo.

En Carles disputarà el campionat d'Espanya de ràpides i desprès tornarà a Pallejà enfortit per aquesta experiència que, de ben segur, millorarà en futures ocasions.