BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

20 de juny 2016

Finalització del Open Internacional de Sant Boi

Ha finalitzat aquest divendres el XXVIII Internacional Vila de Sant Boi- Memoria Mateu Chalmeta que s'ha jugat durant 9 divendres del 22 d'abril al 17 de juny amb la participació de dos dels nostres jugadors, en David Lozano i en Fernando Badia.

En el grup A el primer classificat ha estat el FM Ramon José Abril(Sant Josep Badalona) amb 6,5 punts, seguit del IM Leonardo Valdes(Mollet) amb 6 punts i el IM Filemon Cruz (Tres Peons) també amb 6 punts.

En el grup B el guanyador ha estat el MC Jordi Chalmeta(Foment Martinenc) seguit del MC Andreu Blasco(Castelldefels) tots dos amb 7 punts. El tercer classificat ha estat en Miguel Centeno(Cornellà) amb 6,5 punts. El nostre jugador ha tingut una actuació molt per sota del que ens té acostumats finalitzant amb 2,5 punts al capdavall de la classificació d'aquest grup.

En el grup C el primer classificat ha estat José M. Salvador(Molí Nou) amb 8 punts, seguit de Jorge Manuel Muñoz(Torreblanca) amb 7,5 punts i Joan Bastida(Sant Boi) amb 6 punts. En Fernando Badia ha finalitzat en el lloc 11 amb un total de 5 punts sobre 9 possibles.