BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 de maig 2016

Lliga Catalana. Semifinals 3a. categoria


Malauradament, l'equip B format per Antonio Moreno, Fernando Badia, Pere Alegre i Dídac López ha estat eliminat i no disputarà la final de la 3a. categoria de la Lliga Catalana en el enfrontament disputat aquest diumenge a Pallejà davant el Sant Adrià C.

Les coses començaven malament, ja que el Pere en un greu error en la apertura perdia sense remei material i la partida en la seva primera derrota de la temporada. 

N'obstant,  la classificació va ser possible fins el últim moment: en el tauler 1 l'Antonio va tenir la partida al seu abast però finalment no va trobar la continuació guanyadora en un final de peons, mentre que el Fernando en el tauler 2 guanyava la seva partida amb solvència. La classificació per la final es resoldria en el tauler 4. Però aleshores va succeir l'error fatal: en Dídac en una jugada precipitada es deixa la torre i la partida, quan unes taules haguessin classificat l'equip per la final. 

Malgrat no ha estat possible arribar a la final, l'equip ha realitzat una esplèndida temporada al aconseguir l'ascens a la 2a. categoria la temporada vinent.