BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

18 d’abr. 2016

Lliga Catalana. Ronda 11

Palafrugell B 1-3 Pallejà B

Aquest diumenge l'equip B ha hagut de matinar per a desplaçar-se a Palafrugell per a disputar la eliminatòria de la Lliga Catalana de la tercera categoria que l'enfrontava al Palafrugell B

Les coses començaven bé amb la ràpida victòria d'en Didac López enfront un jove jugador que li ha posat les coses massa fàcils i als 10 minuts i en 8 moviments ha realitzat una miniatura, establint el matiner 0-1 en el marcador provisional

Al costat la partida també pintava molt bé pel Pere Alegre desprès de guanyar la dama contrària a canvi d'una torre en una descoberta evident però que el contrari no ha estat conscient del perill. Amb aquest avantatge material la partida s'ha guanyat finalment sense problemes col.locant el 0-2 en el marcador.

El el tauler número 1 l'Antonio Moreno, coneixent que només calia unes taules per assolir el pas a la següent ronda, ha ofert les taules en una posició favorable però complicada que el adversari ha acceptat ràpidament. 

Finalment, en la partida més llarga, en Fernando Badia, desprès d'anar inferior ha aconseguirt capgirar la seva partida, i ha acordat taules amb un final d'alfils del mateix color.

Amb aquest resultat l'equip entrarà en el sorteig per disputar un altra eliminatòria amb els 3 equips restants.