BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

18 de gen. 2016

Participació a la Copa Catalana


L'equip Pallejà A ha participat aquest diumenge a la Copa Catalana amb una molt bona actuació competint amb els millors equips de tot Catalunya, amb un equip format pels jugadors Toni Gallego, Luis Vega, Fran Izquierdo i Didac López, el qual s'ha reforçat amb David Lozano i Pere Reyes en la sessió de la tarda, ha competit amb ganes al llarg de les 9 rondes a partides d'escacs actius a un ritme de 15 minuts més 5 segons d'increment.

El nostre equip que partia en la posició 91 en el ranking inicial , ha finalitzat amb una meritòria 55 posició de 120 equips participants, superant a equips de superior categoria, concretament a 2 equips de 1a. divisió, 9 equips de 2a. divisió i 14 equips de preferent, i finalitzant en 8 posició de 22 equips d'igual categoria ( 1a. categoria)

Els guanyadors han estat per aquest ordre: Escola d'Escacs BCN( Rakhmanov, Peralta, Narciso i Matnadze), Sant Josep de Badalona(González, els germans Fluvià i Panelo) i Barberà(Alsina, Vila, Alonso, Perez i Martinez), tots tres de la màxima categoria dels escacs catalans(divisió d'honor)

Pallejà A: Toni Gallego, Luis Vega, Fran Izquierdo, Didac López