BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 d’abr. 2015

Segona ronda de les Finals del play-off de la Lliga Catalana: Victòria enfront Castellbisbal

Enfrontament Castellbisbal-Pallejà

Una vegada aconseguit l'ascens a la primera categoria , continua la participació de l'equip la Lliga Catalana. 

Aquest matí l'equip s'ha desplaçat a Castellbisbal, per disputar la segona ronda de les fases finals de la lliga catalana, on s'haurà de decidir per eliminatòria directe entre els equips guanyadors dels respectius grups, l'equip guanyador absolut de la segona categoria.

Els 6 jugadors que han jugat en aquesta ocasió han estat Toni Gallego i Fran Izquierdo en els primers taulers, seguit de Pere Reyes, Antonio Moreno, Fernando Badia i Pere Alegre.

Les coses començaven bé amb la victòria de Pere Alegre en el tauler 6 contra una defensa siciliana amb enrocs oposats, i les taules del tauler 2 Fran Izquierdo també contra una defensa siciliana del jove jugador del Castellbisbal Alberto Jul, que situava el marcador provisional a favor nostre

Els minuts passaven i la resta de partides es continuaven disputant, fins que, en pràcticament el mateix moment,  en el tauler 5 guanyava la seva partida en 62 jugades Fernando Badia. També Pere Reyes feia valer el seu avantatge material mentre que l'Antonio Moreno perdia novament aquesta temporada, potser per la manca de confiança que li ha reportat el seguit de derrotes, però que de ben segur es recuperarà . Ànims!!

El marcador ja ens situava guanyadors del matx. Mentre que en tauler 1 en Toni Gallego no podia fer res amb negres enfront el tauler 1 del Castellbisbal, el sub-18 David Garcia. Marcador final 2,5 a 3,5 a favor. 

Ara cal esperar la resta de resultats i el aparellament que disputarem la propera ronda per disputar el títol absolut que serà difícil però la il.lusió de ben segur, la tenen els nostres jugadors.