BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

17 de març 2014

Lliga Catalana: Ronda 8



Aquest diumenge 16 de març els jugadors del club Escacs Pallejà s'han desplaçat al barri de Sant Martí de Barcelona per a disputar la vuitena jornada de la Lliga Catalana per equips en el grup VI de 1a. categoria provincial: amarga i dura derrota de l'equip, el qual no podrà mantenir-se en la primera categoria la temporada vinent.

Com ha estat habitual al llarg de tota la temporada, el nivell de força d' Elo dels nostres jugadors era molt inferior al del club de Sant Martí "D". A més a més, en aquesta ocasió el taulell número 1 del club l'Esteve Gumà que no coneix la derrota en aquest campionat, ha estat baixa a darrera hora i l'equip ha jugat incomplert amb un vacant. En aquestes circumstàncies per al club, ens enfrontaven al club de Sant Martí que està fent una temporada molt bona (5 punts amb aquesta victòria). El club barceloní s'ha imposat fàcilment per un resultat de 6,5 a 1,5 punts, amb victòria en el tercer taulell d'Antonio Moreno i taules en el 4rt. taulell de Pere Alegre, en una partida, en la que malgrat estava ben situat, el rellotge l'ha obligat a acceptar l'empat en l'últim minut. 

En definitiva, aquesta jornada ens deixa sense possibilitat de salvació que baixarà a 2a. categoria provincial finalitzat el campionat. Tan sols cal donar molt ànims i felicitat a tots els components del club que estan fent un esforç desinteressat per fomentar aquest esport i amb la seva entrega porten també la escola d'escacs per tal que les successives generacions puguin gaudir dels escacs.

Crònica d''Antonio Moreno , jugador del CEP

2 comentaris:

CEUC Sant Feliu ha dit...

Sense poder desitjar que guanyeu la darrera ronda, doncs jugueu contra nosaltres, sí que puc dir que sou en exemple per qualsevol club jove. No es poden fer més coses en menys temps, ni més ben fetes, així que molts ànims per la ronda que queda, i l'any que ve, si és que acabeu baixant, segur que tornareu a pujar de categoría. Us desitjo el millor. Visca el CEP!!!!

Club Escacs Pallejà ha dit...

Moltes gràcies pel ànims.
Abraçada!