BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

18 de març 2013

Els nostres equips finalitzen la seva participació al Catalunya x Equips 2013


El primer equip del club clou la seva participació amb la consolidació a la primera categoria on hi participava per primera vegada després de l'ascens obtingut l'anterior temporada, mentre que que l'equip sot-12 obté una meritòria segona posició en el seu grup. Aquestes podríen ser les notícies més remarcables de la jornada tras disputar-se ahir la novena i darrera jornada del Campionat de Catalunya per equips 2013.

Ahir l'equip s'enfrontava al Martorell B, amb un resultat final de 3,5-4,5 a favor de l'equip de Martorell on va haver igualtat fins al final decantant-se finalment el resultat a favor de l'equip rival.

Matx decisiu Pere Reyes/Conxita Canela, on es va imposar la jugadora del Martorell en clara posició guanyadora
Els nostres jugadors en el post mortem analitzant una de les partides



D'altra banda l'equip sot-12 es va enfrontar i assolir la victòria enfront l'Hortenc 4-0

Pel que fa als resultats globals del grup, felicitar al Barcelonès Sud que ha demostrat ser un equip molt fort per la seva primera posició i ascens de categoria 

Finalment felicitar a tots els jugadors participants i socis del club, pares i mares de joves jugadors i simpatitzants per la permanència de l'equip A en la primera categoria provincial i per la magnífica 2a. posició de l'equip sots-12.