BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

14 de febr. 2013

Darrera jornada dels territorials escolars a Vilafranca



Aquest dissabte va finalitzar a Vilafranca del Penedès, la 4a. i darrera jornada de les fases prèvies dels campionats territorials escolars on han participat un total d'11 jugadors del nostre club durant els últims quatre dissabtes.

Des del club voldríem felicitar a tots els participants, jugadors, pares i acompanyants per la seva assistència. 

Una bona part dels nostres jugadors, els quals prenen classes habitualment a la escola d'escacs del club, era la primera vegada que participaven en una competició d'aquest nivell. 

Precisament, dins de l'àmbit de la promoció i difusió dels escacs, que és el principal objectiu del club, la participació en tornejos serveis per posar en pràctica els coneixements i anar traient els "nervis escènics" que l'esdeveniment comporta.

També és una bona pràctica per enfrontar-se amb la derrota. Un dels nostres objectius es transformar la possible frustració d'una derrota en una espurna de motivació per a la superació mitjançant l'anàlisi de la partida i que el propi jugador tregui conclusions. 

Sovint hem pogut observar ens molts casos que, malgrat el jugador ha perdut la partida, el seu estat d'ànim era positiu i optimista, essent aquesta una actitud molt positiva pel seu desenvolupament general.

Podeu veure una mostra fotogràfica de la jornada, realitzada pel monitor Fernando Badia, al següent enllaç:


També es pot veure un reportatge resum de les quatre jornades al següent enllaç, gentilesa del club d'escacs de la Unió Coral de Sant Feliu:


Finalment, els guanyadors han estat els següents:

Sots-8: Guillem Revuelta (Vilafranca)

Sots-10: Joana Ros (Sant Boi)

Sots-12: Roger Garcia (Vilafranca)

Sots-14: Jaume Ros (Sant Boi)

Sots-16: Isaac Cerdán (Sant Boi)

Sots-18: Tomàs Sirera Bargalló (Vilafranca)

Tots els resultats a :