BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de març 2011

Catalunya per Equips: Ronda 8


Meritòria victòria del nostre equip en la vuitena jornada del campionat de catalunya per equips pel que fa a la segona categoria provincial, al imposar-se a un dels equips més forts de la categoria. El resultat final ha estat de Pallejà 5,5-2,5 Martorell B.

A destacar les victòries de Fernando Badia, Alex Caparrós, Esteve Gumà i Pere Reyes, aquests dos últims amb unes partides dignes d'elogi. També destacables les taules de Alex Bueno. Únicament Dani Canals i Pere Alegre van sucumbir davant els atacs del rival, mentre que Luis Vega en el primer taulell va imposar-se per incompareixença del seu contrincat.

Amb els resultats de la jornada, el Cervelló es consolida líder amb 8 punts obtenint l'ascens matemàtic de categoria, seguit del Martorell amb 7 punts i l'Espiga de les Corts amb 6.

Pel que fa al nostre equip es sitúa a la 4a. posició general tenint la permanència assegurada, la qual cosa era l'objectiu principal al començar el present campionat.

El proper diumenge l'equip es desplaça a Cornellà en la darrera jornada del campionat per jugar contra el Club Peón Doblado.

4 comentaris:

Matías ha dit...

Impresionante victoria contra uno de los cocos de la categoría!! Enhorabuena CEP!!

judith gangolells ha dit...

Som uns cracks! Àlex, ves encarregant les sardines!! Ens veiem.

Club Escacs Pallejà ha dit...

Gràcies Matias. Tenim de qui aprendre!.

Club Escacs Pallejà ha dit...

Alex: a continuar així maquina!.