BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

13 de febr. 2011

Darrera jornada dels campionats escolars


Aquest dissabte s'ha celebrat a Castelldefels la última jornada corresponents als jocs escolars del Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf, amb els següents resultats finals:

Primera de la categoria sub-8 Joana Ros amb 6 punts, seguit de Adrià Gomez amb 5, tots dos de la Colònia Güell. Ivan Giménez del Club Escacs Pallejà, ha finalitzat el torneig en cinquena posició amb 3 punts.

El primer de la categoria sub-10 ha estat Pablo Martínez de la Colònia Güell amb 5,5 punts, seguit de Magí Bernat del Vilafranca amb 5 punts i Africa Gonzàlez de l'Escola d'Esplugues amb 4,5 punts.

A la categoria sub-12 el primer clasificat ha estat Jaume Ros de la Colònia Güell amb 7 punts, seguit d'Oscar Lacasta del Martorell amb 6 punts i Pau Serrano de la Colònia Güell amb 5,5 punts. L'Àlex Ayllón del Pallejà ha finalitzat en setzena posició amb 3,5 punts.

El primer de la categoria sub-14 ha estat Sergio Jimenez Chavarrias del Sant Feliu amb 5 punts seguit de Victor Ferrè i Albert Diaz, tots dos de la Colònia Güell amb 4,5 punts.

Finalment a la categoria sub-16, els guanyadors han estat la Raquel Julian amb 5 punts, l'Elisabeth Ruiz i el Tomàs Sirera amb 4 punts, tots ells del Vilafranca, i el Pablo Mañas, de l'Escola d'Esplugues, també amb 4 punts. El jugador del club Jordi Badia, ha obtingut un únic punt.

Més enllà dels resultats finals han estat unes jornades molt profitoses i divertides pels joves jugadors.

Alex Ayllon i Ivan Gimenez, joves jugadors del Club