BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 de nov. 2010

Bones notícies

L'objectiu principal del club és la difusió i promoció dels escacs, principalment a joves de Pallejà. Es per aquest motiu que fem ressò de les bones notícies aparegudes a l'editorial de la web "Ajedrez Noticias Diarias" que diuen que la Federació Catalana d'escacs ha batut en el 2010 el rècord històric de federats amb un total de 7.229 jugadors i jugadores amb llicència en vigor a data d'avui.

Tal com l'editorial apunta "el récord té més mèrit si considerem la situació actual de crisi econòmica i té com a principal protagonista, l'activitat dels clubs, que han sabut trampejar la crisi, i mantenir una oferta de tornejos impressionants. En aquests moments s'estàn disputant a Catalunya 23 tornejos a l'hora".

Finalment l'esmentat editorial conclou: "Queda molt per recórrer en la promoció del nostre esport, tenim assignatures pendents com la presència en els grans mitjans de comunicació o la manca de clubs en algunes localitats importants, però les bones notícies també són notícia i a nosaltres ens encanta publicar-les".