BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 de juny 2018

Finalització de l'Open del Foment Martinenc

Ha finalitzat amb la disputa de la 9ena. i darrera ronda la XX edició de l'Obert Internacional del Foment Martinenc amb la participació dels nostres 8 jugadors, els més joves l'Alex, en Diego, Javier, el Dani, l'Èric, acompanyats pels sèniors en Pere i en Sergio, tots en el grup C i la participació del nostre campió de Catalunya sub-14 en Carles que aquest menja apart i jugava en el grup A

Independentment dels resultats, que han estat molt positius en quan a resultats i experiència, els nostres jugadors s'ho han passat d'allò més bé, compartint molt bons moments entre tots ells.

Agrair el tracte exquisit per part dels organitzadors del Foment Martinenc envers els nostres jugadors amb la deferència final d'una caixa de cava que serà degustada el proper 7 de juliol amb motiu de la Festa Major de Pallejà a la salut de tots ells.

Pel que fa al vessant merament esportiu extraordinària actuació del Diego, 5è classificat en el grup C amb un total de 6,5 punts sobre 9, malgrat perdre la última partida i que a més va recollir la copa al millor sub-12


Diego Fernandez-Huerta

Pere Alegre, en un final de torres sempre complexos aconseguia guanyar i pujava , gràcies a les 3 últimes victòries , a la 15è posició amb un total de 5,5 punts sobre 8 amb un bye.

Gran actuació també de l'altre sub-12 en Javier que guanyava amb un bon atac de columnes obertes sobre l'enroc rival  i es situava amb 5 punts sobre 9 en la 18ena. posició final.

Javier Montero
 L'Èric va jugar amb negres de forma sòlida com en ell es habitual , fent taules en la darrera partida obtenint un total de 5 punts sobre 8 possibles amb 1 bye.

Èric Alegre

Victòria treballada després de 4 hores del Sergio, que aconseguia el seu 4rt. punt de 9 possibles i respirava tranquil després de l'esforç realitzat.

Sergio Fernandez-Huerta

Tampoc el Dani va tenir sort en aquesta ronda, perdent finalment la partida amb torre de menys, essent un dels perjudicats del club en quan a resultat final, malgrat era el seu primer open i  vindran altres actuacions millors amb les ganes de jugar i millorar del nostre sub-16. En Dani finalitzava amb 3/9 i estava molt content d'haver jugat aquest torneig.

Finalment, en aquest grup, l'incombustible sub-8 Alex Poyan finalitzava amb 2/9 guanyant el trofeu al millor sub-8 però no gaire content del torneig realitzat. Amb la seva edat i talent anirà cap amunt de ben segur

En el grup A, taules de Carles que s'enfrontava amb un dels altres joves valors catalans el jugador del Foment Victor Àlvarez. En Carles ha jugat un total de 7 partides amb 4,5 punts pujant 116 punts d'ELO Fide.

Carles Martin-Victor Alvarez 1/2-1/2
La classificació final del XX Open del Foment Martinenc enguany ha estat:

Grup A

1r. classificat: FM Ferran Cervelló (Peona i Peó) 8 punts

2n. classificat: GM  Miguel Muñoz (Sant Andreu CE) 8 punts

3er. classificat: FM Fernando Valenzuela (Sant Martí CE) 6,5 punts

Grup B

1r. classificat: German steban (Foment Martinenc) 8 punts

2n. classificat: Aleynovitch Gonzalez (Colon Sabadell ) 7,5 punts

3er. classificat: Pol Creixans (La Lira)  6 punts

Grup C

1r. classificat:  Jaume Capella (Foment Martinenc) 8 punts

2n. classificat: Sergi Capdet (Gran Penya Vilanova) 7,5 punts

3er. classificat:  Aaron Gallego (Barcelona CE)  7 puns

5è. classificat: Diego Fernandez-Huerta  6,5 punts


L'any vinent ens veiem a la seu del carrer provença a Foment Martinenc.